close

Prihlásenie

Top Panel
Služby PDF Vytlačiť E-mail

Vizualizácia

V rámci prípravy ponuky Vám ponúkame vytvorenie grafických návrhov pre všetky pracoviská ktoré budete riešiť v rámci cenovej ponuky na vybavenie interiéru. Návrhy sa vytvárajú postupnými krokmi:

  • osobná návšteva priestorov, zameranie priestorov, konzultácia ohľadom využitia daného priestoru na základe povahy vykonávanej práce
  • výber typu nábytku a dekorov podla vzorkovníkov a katalógov nábytku
  • umiestnenie vybraných pracovísk do vyčleneného priestoru
  • vyhotovenie 3D pohľadov na jednotlivé oddelenia vrátane vybraných farieb kobercov, žalúzií, farieb stien a samozrejme nábytku
  • tento postup prác ponúkame pri vizualizácii jednej kancelárie, podlažia, budovy atď.
  • vzory vizualizácii nájdete pri každom type nábytku - Galéria - Vizualizácia

  • VZOR - REALIZÁCIA - KLIKNI NA OBRÁZOK






Výroba atypov

Výroba atypických dielov podľa Vašich požiadaviek, alebo požiadaviek navrhnutých v dispozičnom riešení interiéru je samozrejmosťou. Taktiež si môžte vybrať aj iné farebné prevedenie ako je štandard - ponúkneme Vám vzorkovník materiálov EGGER a KAINDL. Súčasťou ponuky atypickej výroby je aj výroba vstavaných skríň - roldorov, kuchyniek, jedální, šatni a výroba nábytku presne podla požiadaviek interiéru alebo návrhu zákazníka.

Doprava a montáž

Pracovníci našej firmy Vám zaistia bezproblémovú dodávku našich produktov priamo na miesto Vášho určenia a zaručia Vám, že nábytok bude zmontovaný kvalitne a bez poškodenia.
Montáž nábytku je možná aj vo večerných hodinách alebo cez víkendy. Po prevedení montáže je interiér odovzdaný uprataný, vrátane odvozu a ekologickej likvidácie obalov.

Záručný a pozáručný servis

Na všetky nami dodávané produkty poskytujeme záručný a pozáručný servis. Servis bude zahájený vždy naším pracovníkom a to do 3 pracovných dní od písomného nahlásenia.

Iné

Medzi naše ďalšie služby ktoré Vám ponúkame môžme zaradiť - úprava priestorov - maľovanie, dodávku a pokladanie kobercov, ekologická likvidácia nábytku.