close

Prihlásenie

Top Panel
Director

Zväčšiť náhľad
Reprezentatívnosť to je JERA. Drevo a koža charkterizujú konštrukčné prvky kolekcie JERA a tým sa jasne odlišujú od bežných pracovných plôch. Estetický a hmatový efekt, vzácny a sofistikovaný, ktorý musíte skúsiť a mať vo svojej pracovni. Nádherná kolekcia, ktorá pochádza z úspešnej dizajnerskej dielne Orlandini Design. Nezvyčajné spojenie masívneho stola a takzvanej totemovej skriňovej zostavy to je ozdoba do kancelárie úspešného menežéra. Pýtajte si ponuku, využite množstvové, projektové a akčné ceny.
Zväčšiť náhľad
ENOSI EVO je inšpirovaná modernými modelmi riadenia - elegantné ale nie statické, efektívne a reprezentatívne, vždy dynamické. Modularita, materiály a dizajn robia z ENOSI najmodernejšie riešenie pre svet práce, ktoré sa dnes zaoberá redefinovaním konsolidovaných zvyklostí. Každý prvok je koncipovaný ako otvorený modul schopný sa spojiť so zvyškom sveta aby vytváral nové znalosti a nové možnosti. To znie ako byť v spojení s technológiou pomocou jednoduchých ale, veľmi zaujímavých riešení. ENOSI dnes interpretuje modernú budúcnocť. 
Zväčšiť náhľad
Elegancia a ľahkosť to je IULIO - produkt vyznačujúci sa mäkkými líniami písmena "U". Monolitické kusy nábytku so zásadným a elegantným dizajnom pre všetky typy potrieb kancelárie a užívateľa. Pracovné plochy a police skriniek sú zdobené tvarovanými hranami a saténovými lesklými profilmi. IULIO to je kompletná rada pracovných a rokovacích stolov, úložných priestorov a skríň, pre dômyselné, ergonomické  a plne výkonné pracoviská.

Zväčšiť náhľad
ROYAL spojenie účel - jednoduchosť - čistota dizajnu. Charakteristickou črtou je mohutnosť nábytku. Podporu tejto črte dávajú stolové dosky a nohy stolov, ktoré majú hrúbku 36 mm. Krycie dosky skríň sú tiež v rovnakom prevedení a v tomto spojení dotvárajú mohutný dizajn celej nábytkovej rady. Použitý materiál zároveň zaručuje vysokú stabilitu a pevnosť stolov. Zaujímavým prvkom je aj osadenie kontajnerov a prístavných skríň pod stolovou doskou. Stoly je možné doplniť prídavnými rokovacími doplnkami.